Έρευνα και Ανάπτυξη - ktlighting.gr

Το τμήμα μελετών, έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας μας, φροντίζει να δημιουργούνται καινοτόμα φωτιστικά αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογικές προτάσεις στο χώρο του φωτισμού και κατασκευής. Η γνώση των τελευταίων τεχνολογικών προτάσεων και η συνεχής εξέλιξη των προϊόντων φωτισμού διαμορφώνουν τη σύνθεση των φωτιστικών μας καλύπτοντας ένα μεγάλο πεδίο εφαρμογών.

Το τμήμα μας αποτελείται από άτομα με εμπειρία στον χώρο του φωτισμού αλλά και της κατασκευής και με τη βοήθεια των σχεδιαστικών προγραμμάτων δίνονται λύσεις και καινοτόμες προτάσεις, για κάθε είδους εφαρμογές. Τα τρισδιάστατα σχέδια, οι φωτομετρικές μελέτες, ο φωτορεαλισμός των φωτιστικών αλλά και του χώρου εφαρμογής τους, συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο πεδίο σχεδιασμού και μιας πρότασης φωτισμού.

Η εξέλιξη και οι απαιτήσεις φωτισμού σε ειδικές εφαρμογές, όπως φούρνοι, κρεοπωλεία, σουπερ μάρκετ και γενικά σε χώρους που απαιτείται ειδικός φωτισμός, διαμορφώνουν την κατασκευή των φωτιστικών μας, παρέχοντας κάθε φορά τον ιδανικό φωτισμό για κάθε είδους εφαρμογές.

Το τμήμα μας με υπευθυνότητα και κατανόηση στις συνεχείς ανάγκες φωτισμού βρίσκει πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις έτσι ώστε να δημιουργούνται φωτιστικά που να καλύπτουν τις ανάγκες σας.