Οικολογία-Φιλοσοφία - ktlighting.gr

Στόχος της εταιρείας «Τσόνγκρης – Κονδύλης Ε.Π.Ε.» KTlighting είναι η κατασκευή και ο σχεδιασμός φωτιστικών που συμβάλλουν στην ενεργειακή μείωση της κατανάλωσης ρεύματος και παράλληλα των ενεργειακών πόρων του περιβάλλοντος.

Κατά την κατασκευή των φωτιστικών μας φροντίζουμε να πληρούνται όλες οι ευρωπαϊκές προϋποθέσεις και οι κανονισμοί, για την κατανάλωση ενέργειας που έχουν τεθεί, έτσι ώστε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το τμήμα ανάπτυξης και κατασκευής φροντίζει πάντα στη δημιουργία φωτιστικών που καινοτομούν και συμβάλλουν έμμεσα στην φροντίδα του περιβάλλοντος και των πόρων του.

Η εταιρεία μας ακολουθεί και ενημερώνεται για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις εφαρμόζει, έτσι ώστε να δημιουργούνται φωτιστικά με ενεργειακή υπεροχή. Το τμήμα μελετών και κατασκευής δίνει προτάσεις και λύσεις φωτισμού για όλους τους χώρους, πετυχαίνοντας ένα ιδανικό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα μειωμένο κόστος ενεργειακής κατανάλωσης. Η γνώση των νέων τεχνολογιών και ο τρόπος διαχείρισής τους, εφαρμόζονται από το μελετητικό μας τμήμα και δημιουργούνται έξυπνες προτάσεις φωτισμού, για κάθε ένα χώρο ξεχωριστά, καλύπτοντας τις απαιτήσεις του φωτισμού που χρειάζονται στο μέγιστο, με το μικρότερο ενεργειακό κόστος.

Η φιλοσοφία μας όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας μας στον χώρο της κατασκευής φωτιστικών είναι συνδεδεμένη με την προστασία του περιβάλλοντος.