Η εταιρεία μας στοχεύει στη δημιουργία φωτιστικών και προτάσεων φωτισμού δίνοντας λύσεις για όλους του χώρους εφαρμογής τους. Παρόλα αυτά υπάρχουν περιπτώσεις που ζητούνται ειδικές κατασκευές από πελάτες μας, θέλοντας  να πετύχουν διαφορετικά αισθητικά αποτέλεσματα.

Οι ειδικές κατασκευές απαιτούν τεχνογνωσία, τεχνικό εξοπλισμό, ευελιξία κατασκευής και άρτια ειδικευμένο προσωπικό, έτσι ώστε η επιτεύξη της κατασκευής να είναι η καλύτερη δυνατή. Το έμπειρο προσωπικό μας αποτελείται  από άτομα με τεχνογνωσία στον χώρο του φωτισμου, μηχανολόγους , μελετητές φωτισμού και από ένα έμπειρο προσωπικό στον χώρο του μηχανουργείου και της συναρμολόγησης.  Η υλοποίηση της ειδικής κατασκευής γίνεται σύμφωνα με τις προτάσεις σας και λαμβάνονται όλες οι παράμετροι έτσι ώστε να κατασκευαστεί ένα ποιοτικό φωτιστικό.

Το εργοστάσιό μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και εξοπλισμό, έτσι ώστε να είναι ευέλικτο στην παραγωγή και στην υλοποίηση ενός μεγάλου μέρους ειδικών κατασκευών, γρήγορα και με ακριβεία.  Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματά μας cnc  πρέσα, cnc στράντζα, cnc ψαλίδι, βαφείο κ.α. εξασφαλίζουν κατασκευές που γίνονται με ακρίβεια, έτσι ώστε να παρέχουν συνεχή και σταθερή ποιότητα κατασκευής.