ΠΡΟΦΙΛ

H εταιρία Τσόνγκρης - Κονδύλης Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1969 και έκτοτε αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες στα συστήματα φωτισμού. Η εταιρεία, διανύοντας ήδη την πέμπτη δεκαετία ζωής, έχει δώσει το δυναμικό της παρόν τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό. Η συνεχόμενη επιτυχία της οφείλεται στην άριστη γνώση και μελέτη της τεχνολογίας του φωτισμού.

Έχοντας το βλέμμα μας συνεχώς στραμμένο στις εξελίξεις και τις καινοτομίες που προσφέρει η παγκόσμια αγορά του επαγγελματικού φωτισμού, η προσπάθεια μας συνοψίζεται πάντα γύρω από δύο μόνο λέξεις: κατασκευή φωτιστικού. Η μελέτη του φωτιστικού, ο σύγχρονος εξοπλισμός μηχανημάτων, τα σχεδιαστικά προγράμματα και το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό συμβάλλουν στην επιτυχημένη πορεία της εταιρίας όλα αυτά τα χρόνια.

Το εργοστάσιο μας πληρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την κατασκευή ποιοτικών φωτιστικών. Ο σχεδιασμός του φωτιστικού καθορίζεται με βάση τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, την ποιότητα, την ασφάλεια, την ευελιξία και την αντοχή.